Aihearkisto: Nuorisoseura

Kuutamohiihto 18.3.2022

Pitkän rauhallisemman kauden jälkeen aletaan jälleen käynnistellä tapahtumia.
Perjantaina 18.3. kokoonntutaan kuutamohiihdon merkeissä Kiukkaansuonsaaren laavulle. Nuotiota sytytellään kello 18 aikoihin ja makkaraa on tarjolla puoli seitsemän kieppeissä.
Tervetuloa, tulitpa hiihtäen, jalan tai vaikka potkukelkalla!

Kesäisiä harrastusmahdollisuuksia kylällä

Seuratalon nurmikentällä kelpaa potkia palloa vaikka isommallakin porukalla, tilaa riittää varmasti. Kokoa joukkue tai parhaassa tapauksessa kaksi, ja ei muuta kuin ottelu käyntiin! Innokkaita pelaajia voit kysellä mukaan esimerkiksi kylän Facebook-ryhmässä.

Iso kenttä tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet frisbeen heittelyyn ja viereisellä hiekkakentällä riittää ämpärikaupalla kauhottavaa pienemmille hiekkaleikkien ystäville. 

Seuratalolta löytyy myös Saveron ensimmäinen Pokemon-sali ja poke-stopit mobiilipelejä harrastaville. Käyhän tutustumassa ja nauttimassa kesäpäivistä parhaasi mukaan!

seuratalon kenttä

Seuratalon kenttä

Tietoa kesän tapahtumista

Nuorisoseuran johtokunta on keskustellut kesän tapahtumista ja päättänyt seuraavaa:
– Saveropäivää ei järjestetä normaalissa paikassaan, viikkoa ennen juhannusta. Seurataan tilanteen kehittymistä, mikäli olosuhteet sallivat voivaan tapahtuma järjestää syksymmällä.
– Juhannuksena poltetaan kokko seuratalon pihassa mikäli sääolot tämän sallivat. Muuta juhannusjuhlaa ei järjestetä.

On valitettvaa että joudumme jättämään väliin perinteiset kesäiset tapahtumamme mutta terveys tulee etusijalla. Kesiä tulee kyllä edelleenkin!

Kuutamo”hiihto” 6.3.

Vaikka keli ei hiihtoliikkumista suosikkaan, järjestetään perinteinen kuutamohiihtotapahtuma perjantaina 6.3. Kiukkaansuonsaaren laavulla on jälleen tarjolla makkaraa, nokipannukahvia ja hyvää seuraa. Paikan päälle voi lähteä yhteislähdöllä klo 17.30 seuratalon pihalta tai omaa tahtia saapuen.
Tervetuloa!

Lasten lomakarkelot su 23.2. klo 14-16!

Hiihtoloman alun kunniaksi Saverollakaan ei hiihdetä, mutta Nuorisoseura järjestää lapsille ja lapsenmielisille lomakarkelot sunnuntaina 23.2. klo 14-16 seuratalolla!

Ohjelmassa on temppurata, leikkimielistä kisailua ja muuta mukavaa puuhaa sisätiloissa. Lisäksi tarjolla on mehua, pullaa ja makkaranpaistoa pihan puolella. 

Tervetuloa kaikki kyläläiset & lomalaiset!

Saveron Nuorisoseura

Rosvopaisti-ilta seuratalolla pe 27.9.

Perjantaina 27.9. alkaen kello 18 pidetään seuratalolla perinteinen rosvopaisti-ilta. Rosvopaistiannoksen hinta on aikuisille 10 euroa, Nuorille (7-15 vuotta) 5 euroa ja alle kouluikäisille ilmainen.
Mukana on myös Saveron kyläkummi Juha Huhtala, joka kertoo ajankohtaiset kuulumiset Kouvolan kaupungin asioista.
Tervetuloa!

Kuutamohiihto perjantaina 22.3.

Perinteinen kevättalven ulkoilutapahtuma Kuutamohiihto on jälleen perjantaina 22.3. Kiukkaansuonsaaren laavulla. Tarjolla makkaraa, nokipannukahvia ja hyvää seuraa. Tervetuloa!
Kiukkaansuonsaaren laavu sijaitsee kuntoladun varrella kylän eteläpäässä. Jalkapatikassa tulevat pääsevät laavulle polkua pitkin, joka lähtee noin osoitteessa Saverontie 305.